Inscrie-te la newsletter! Prenume: Nume: Adresa de email:
PREZENTARE GENERALA
CONFIGURATOR
GALERIE FOTO
Test-Drive
Membru Club
Satisfactie clienti
Echipa Vanzari
PROGRAM VANZARI
Luni - Vineri 9:00 - 19:00
Sambata 9:00 - 14:00
PROGRAM SERVICE
Luni - Vineri 8:30 - 17:00
Sambata 9:00 - 13:00

DACA STII DRUMUL, 
ALEGE ALTUL NOU

Viata este o aventura, indiferent de ce drum alegi sa urmezi. Exploreaza noi rute cu surprinzatorul all road de la SEAT, noul Leon X-PERIENCE, gata sa iti transforme fiecare zi intr-o aventura extraordinara. 
Cel mai nou membru al familiei Leon combina design-ul exceptional cu tehnologia de ultima generatie si performanta optima cu versatilitatea surprinzatoare. Noul SEAT Leon X-PERIENCE ofera tractiune integrala full-time, Climatronic bi-zonal, sensor de parcare spate si stil all-road pentru un condus dinamic si placut atat in jungla urbana, cat si pe drumuri batatorite de munte. 

E timpul sa iti alegi drumul.
 
 
 

ALL-ROAD DESIGN

Noul SEAT Leon X-PERIENCE profita de liniile sculptate ale modelului Leon ST si le adauga un dinamism suplimentar cu o serie de dotari specific all-road care completeaza perfect tractiunea integrala. Cele doua tevi de esapament adauga un accent impunator aspectului masinii, in timp ce protectiile laterale si cele in forma de arc de deasupra rotilor spate protejeaza caroseria si evidentiaza caracterul dinamic al modelului. 
 
 

PUTERE CU EFICIENŢĂ

 
SEAT Leon X-PERIENCE vesteşte o nouă generație de motoare TDI, care promit o putere enormă, în condiţiile unui nivel excelent de eficienţă.

La caracterul dinamic de all-roader al modelului Leon X-PERIENCE, gama motoarelor TDI cu cuplu mare se potriveşte perfect. Aceasta se caracterizează prin tehnologii moderne de economisire a combustibilului, ca de exemplu funcţia Start-Stop şi sistemul de recuperare a energiei de frânare, asigurând un nivel de eficienţă uluitor pentru un automobil atât de sportiv.