Inscrie-te la newsletter! Prenume: Nume: Adresa de email:
PREZENTARE GENERALA
CONFIGURATOR
GALERIE FOTO
Test-Drive
Membru Club
Satisfactie clienti
Echipa Vanzari
PROGRAM VANZARI
Luni - Vineri 9:00 - 18:00
PROGRAM SERVICE
Luni - Vineri 8:30 - 17:00
Sambata 9:00 - 13:00

 

TECHNOLOGY TO ENJOY

Noul SEAT Alhambra ofera mult mai mult decat numai suficient spatiu pentru familie, viata profesionala si timpul liber. Polivalenta sa inovatoare nu indeplineste doar criteriile specifice unei masini de familie, ci este si raspunsul la cerintele celor care conduc pe distante lungi, din motive profesionale. La fel ca si la orice alt model SEAT, sportivitatea nativa si placerea de a conduce merg mana in mana cu utilitatea practica.

Dar asta nu este totul. In Alhambra "nou" inseamna intr-adevar "nou". Am inclus numeroase detalii tehnice care va vor surprinde placut. Fiti pregatit!

Insotitorul perfect in toate situatiile vietii. 

Volumul portbagajului, de pana la 2.340 litri, va permite sa luati cu dumneavoastra tot ceea ce va este necesar. Usile laterale spate culisante, actionate electric (optional) faciliteaza accesul, iar motoarele sportive transforma fiecare drum intr-o experienta de neuitat. Alhambra nu exceleaza doar la capitolul distractie, ci si in ceea ce priveste siguranta: cele 7 airbag-uri si alte dotari inovatoare de siguranta au contribuit la cele 5 stele pe care Alhambra le-a primit la testul de impact EuroNCAP*.

Va invitam sa faceti cunostinta cu SEAT Alhambra.