Inscrie-te la newsletter! Prenume: Nume: Adresa de email:
PREZENTARE GENERALA
CONFIGURATOR
GALERIE FOTO
Test-Drive
Membru Club
Satisfactie clienti
Echipa Vanzari
PROGRAM VANZARI
Luni - Vineri 9:00 - 19:00
Sambata 9:00 - 14:00
PROGRAM SERVICE
Luni - Vineri 8:30 - 17:00
Sambata 9:00 - 13:00

Viata Urbana se va schimba pentru totdeauna. 

SEAT Ateca vă permite să abordaţi cotidianul în mod diferit, oferindu-vă perspective absolut inedite. Modelul este echipat cu tot ceea ce vă este necesar pentru a găsi câte ceva extraordinar în aspectele obişnuite şi pentru a vă transforma cotidianul în ceva minunat.

Unic în orice decor. Noul Ateca este echipat cu tehnologia de ultimă oră din domeniul auto. Condusul prin oraş devine o plăcere, când tehnologiile urbane avansate vă permit să savuraţi călătoria într-un mod absolut nou.

Viaţa urbană rafinată

SEAT Ateca este finisat exclusiv cu materiale de înaltă calitate, ca de exemplu cu piele pe volan şi schimbătorul de viteze. Pentru şi mai mult rafinament şi o calitate şi mai ridicată, puteţi opta pentru scaunele cu formă sport şi tapiţerie Alcantara. Fiecare element al interiorului noului SEAT Ateca a fost creat şi fabricat cu cea mai mare precizie.

 

Inteligenţă mobilă

 

Savuraţi ziua, rămânând totodată concentrat asupra şoselei. Cu touchscreen-ul de 20,3 centimetri al sistemului de infotainment, la bordul noului SEAT Ateca sunteţi conectat în siguranţă deplină cu smartphone-ul dumneavoastră. Cu SEAT Full Link Technology puteţi să vă bucuraţi de toate aplicaţiile dumneavoastră mobile, în timp ce sunteţi la drum, beneficiind totodată de siguranţă. Mai mult, tehnologia de ultimă oră include şi un sistem de reîncărcare wireless a dispozitivelor mobile. Trebuie doar să vă aşezaţi smartphone-ul pe suprafaţa cu inducţie şi SEAT Ateca se va ocupa de restul.

 

Agil în orice decor

 

SEAT Drive Profile vă permite să vă optimizaţi şi rafinaţi experienţele dinamice. Noul Ateca se adaptează la starea dumneavoastră de spirit şi la nevoile dumneavoastră, cu modurile Normal, Sport, Eco şi Individual. Adiţional, butonul Driving Experience vă permite să activaţi funcţii specifice de off-road în modul 4Drive.