Inscrie-te la newsletter! Prenume: Nume: Adresa de email:
PREZENTARE GENERALA
CONFIGURATOR
GALERIE FOTO
Test-Drive
Membru Club
Satisfactie clienti
Echipa Vanzari
PROGRAM VANZARI
Luni - Vineri 9:00 - 18:00
PROGRAM SERVICE
Luni - Vineri 8:30 - 17:00
Sambata 9:00 - 13:00
DESIGN

Vrei mai mult? Mobilizează-te.

Creat pentru a-ţi sensibiliza trupul şi sufletul, noul SEAT Ibiza reprezintă libertatea de a alege, a fii, a te deplasa. Oriunde te-ar duce oraşul, aprinde farurile Full LED şi vei ajunge acolo cu stil. La interior şi exterior, spiritul de aventură este dotare standard. 

 

LINII ASCUŢITE

Fără falsă modestie

O apariţie puternică cu noul SEAT Ibiza. Mulţumită programului de design 3-D şi a know-how-ului tehnic, noul tău SEAT Ibiza are un design dinamic şi când staţionează la semafor. Noi aventuri. Distracţie. Fără falsă modestie.

 

TEHNOLOGIE

A sosit ziua.

Vrei să dansezi ca şi cum nimeni nu te vede? Porneşte BeatsAudio™-Soundsystem. Vrei să îţi exprimi o părere? Împărtăşeşte-o pe Social Media prin SEAT Full Link. Vrei să ajungi mai repede la destinaţie? Sistemul de navigaţie este vântul de sub aripile tale. 

 

CONECTIVITATE

Încărcător wireless

Dacă nu este facil, nu este mobil. Așază telefonul tău pe încărcătorul wireless al SEAT-ului Ibiza şi se încarcă fără probleme şi fără cabluri. Amplificatorul GSM integrat îmbunătăţeşte semnalul.

 

SISTEM AUDIO

BeatsAudio™ Soundsystem

Coloana sonoră marchează evenimentele din viaţă. SEAT-ul Ibiza, cu BeatsAudio™, nu duce lipsă de sunet calitativ mulţumită amplificatorului de 300W, celor şase difuzoare şi subwoofer-ului premium. Delectează-te cu muzică clasică. Dă volumul mai tare pentru techno. Totul ţine de dispoziţia ta.

 

KESSY ENTRY & GO

Porneşte fără cheie cu butonul Heartbeat. Butonul de pornire Heartbeat se aprinde când SEAT-ul Ibiza se descuie automat. Trebuie doar să îl apeși și ai pornit la drum.

 

SEAT DRIVE PROFILE

Alege setarea amortizoarelor adaptive în echiparea FR. Cu SEAT Drive Profile conduci exact aşa cum vrei. Porneşte la drum şi la distracţie. 

 

CAMERĂ VIDEO MARŞARIER

Mergi facil cu spatele mulţumită camerei video. Imaginea apare direct pe ecran. Parchează simplu, sigur şi plăcut.

 

SIGURANȚĂ

Mergi mai departe, totul este în regulă.

Să avem grijă de tine şi cei dragi ţie este obiectivul nostru suprem. De la sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC), până la Frontassist cu Protecţie pietonilor şi detectorul de oboseală, toate sunt dotări de siguranţă de ultimă generaţie integrate în noul SEAT Ibiza. Aşa că aşează-te confortabil şi bucură-te de călătorie în noua ta maşină de oraş.

 

SIGUR LA DRUM

Noi te susţinem.

 

Sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) controlează viteza în funcţie de trafic, Frontassist frânează în situaţii de urgenţă şi detectorul de oboseală te informează când ai nevoie de o pauză. Cu orice te-ai confrunta pe şosea, noi suntem alături de tine.

 

SISTEM CONTROL ELECTRONIC AL STABILITĂŢII (ESC)

Pur şi simplu.

Sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC) de generaţie nouă funcţionează exact cum trebuie. Pe suprafeţe de rulare alunecoase sau în condiţii de iarnă sistemul ESC, din noul tău SEAT Ibiza, se descurcă fără emoţii.

 

SENZOR DE PRESIUNE PNEURI

Conduci conform preferinţelor tale?

Accelerează. SEAT-ul tău Ibiza face faţă. Senzorul de presiune pneuri ţine totul sub control, pentru a putea conduce cu încredere maximă.

 

HILL HOLD ASSIST

Cerul este limita.

La plimbare cu noul tău SEAT Ibiza pe colinele din oraş. Urci fără probleme cu Hill Hold Assist, fără să foloseşti frâna de mână. Astfel, poţi explora în continuare.

 

Compara variantele de echipare și vezi care ți se potrivește cel mai bine.