Inscrie-te la newsletter! Prenume: Nume: Adresa de email:
PREZENTARE GENERALA
CONFIGURATOR
GALERIE FOTO
Test-Drive
Membru Club
Satisfactie clienti
Echipa Vanzari
PROGRAM VANZARI
Luni - Vineri 9:00 - 19:00
Sambata 9:00 - 14:00
PROGRAM SERVICE
Luni - Vineri 8:30 - 17:00
Sambata 9:00 - 13:00

 

SEAT LEON ST: 
FIECARE MOMENT ESTE IMPORTANT

Fa cunostinta cu Leon ST. Versiunea break care imbina aspectul excelent cu o versatilitate extraordinara.

O calatorie placuta si confortabila pentru ca stim ca fiecare zi aduce cu ea ceva nou. Te-ai putea muta intr-o zi sau transporta copiii in urmatoarea. Sau, daca esti cu adevarat norocos, vei putea impacheta multe bagaje pentru un week-end prelungit la tara. Orice ai decide sa faci, Leon ST este gata pregatit.

 

DESIGN ICONIC

Noul Leon ST se bucura de aceleasi curbe frumoase si linii ascutite ca si restul familiei Leon. Nu doar ca este usor de manevrat in fiecare curba intalnita, dar si transforma intr-o plimbare placuta orice drum lung. Sub exteriorul sau elegant, bine proportionat ascunde 587 litri de portbagaj care este unul dintre cele mai mari din clasa sa. Iar cu sistemul facil de rabatare a scaunelor spate, creeaza un spatiu de pana la 1470 litri in cateva secunde.

 

MASINILE DE FAMILIE SUNT MAI RAPIDE DECAT CREZI.

Este timpul sa iei in calcul performanta unui break. Noul SEAT Leon ST are puterea si viteza de a te duce oriunde ai nevoie, fie ca e un drum scurt in oras sau o calatorie de vacanta. Orice ai cauta la o masina, ai o gama larga de motoare din care sa alegi.